Maler, der udfører malerarbejde og tapetsering for erhverv

​Skal I bruge en dygtig og erfaren maler til en opgave for jeres virksomhed? Så står vi hos Krøyer Byg klar til at løse opgaven. Vi kan udføre alle former for malerarbejde for både store og små virksomheder.

Vi både spartler, maler og tapetserer til billige priser, og vi giver altid en kompetent rådgivning. Vi kører ud til mange forskellige kunder i både Nord- og Østsjælland samt Københavnsområdet, herunder for eksempel Vanløse, Frederiksberg og Brønshøj.

Vi kan varetage en komplet totalrenovering

Vi tilbyder blandt andet totalrenoveringer, hvor vi varetager alle opgaverne fra start til slut. Det kan for eksempel indebære, at vi maler både udvendigt og indvendigt, ligesom vi også varetager alt fra spartling til en eventuel tapetsering.

Vores malerfirma kan bl.a. udføre:

  • Spartling
  • Maling af vægge
  • Maling af facader
  • Opsætning af filt, væv eller fototapet
  • Maling af lofter, karme og lister
  • Andet malerarbejde

Kompetent rådgivning om farvevalg og materialer

Gennem farver og tapeter er I med til at give jeres virksomhed personlighed og skabe en god stemning for både medarbejderne og eventuelle kunder. Derfor står vi altid til rådighed med sparring om farvernes udtryk, farvesammensætninger og lysindfald, så vi kan sikre, I får den rette løsning ud fra jeres ønsker, krav og budget.

En malermester fra Krøyer Byg leverer i det hele taget en kompetent rådgivning omkring farvevalg, materialer og vedligeholdelse. Vi leverer altid topprofessionelle løsninger, og vi har sans for detaljerne. Derfor kan I være sikre på et godt håndværk, når I lader vores maler varetage opgaven.

Hvad koster en maler?

Priserne på vores arbejde som maler afhænger blandt andet af jeres valg af materialer samt omfanget af opgaven, herunder hvor mange m2 vi skal male. Vi kan blandt andet tilbyde maling i mange forskellige kvaliteter, og derfor kan vi også tilbyde alt lige fra en løsning til en billig pris til en eksklusiv løsning med flotte tapeter.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på malerarbejde

Hvad koster en maler i timen? Er I interesserede i at høre mere om vores ydelser og priser, er I altid velkomne til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med mange forskellige maleropgaver, og vi maler også gerne for jeres virksomhed. 

I er derfor velkomne til at kontakte vores forretning på telefon 40 85 61 02 eller e-mail kroyerbyg@kroyerbyg.dk, hvis I ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på en opgave.

Kontakt​

Krøyer Byg

CVR: 30381122

Sallingvej 41, kld.

2720 Vanløse

​Telefon: 40 85 61 02

E-mail: kroyerbyg@kroyerbyg.dk