Maler udfører malerarbejde og tapetsering for erhverv

Skal I bruge en maler til en opgave for jeres virksomhed? Hos Krøyer Byg ApS udfører vi alle former for malerarbejde for store og små erhvervskunder.

​Vi spartler, maler og tapetserer, og vi giver altid en kompetent rådgivning. Vi har kunder mange steder såsom i Vanløse, Frederiksberg og Brønshøj samt i både Nord- og Østsjælland.

Kompetent rådgivning om farvevalg og materialer

​Vi tilbyder totalrenoveringer, hvor vi laver alt fra start til slut. Vi maler udvendigt og indvendigt, og vi varetager også alt fra spartling til eventuel tapetsering.

Vores malerfirma kan blandt andet udføre opgaver såsom:

  • ​Spartling
  • ​Maling af vægge
  • ​Maling af facader
  • ​Opsætning af filt, væv eller fototapet
  • ​Maling af lofter, karme og lister med vider

Gennem farver og tapeter er du med til at give din virksomhed personlighed. Derfor står vi altid til rådighed med sparring om farvernes udtryk, farvesammensætninger og lysindfald. Vi leverer i det hele taget en kompetent rådgivning om farvevalg, materialer og vedligeholdelse.​

​Vi leverer altid topprofessionelle løsninger, og vi har sans for detaljerne. Derfor kan du være sikker på et godt håndværk hver gang.

Hvad koster en maler?

Vores priser afhænger af dit valg af materialer. Vi kan tilbyde maling i forskellige kvaliteter, og derfor kan vi tilbyde alt fra en billig løsning til en mere eksklusiv løsning med flotte tapeter.​

Vi har mange års erfaring med mange forskellige maleropgaver, og vi maler også gerne for din virksomhed. Kontakt os telefon 40 85 61 02 eller på e-mail kroyerbyg@kroyerbyg.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en god pris pr m2 eller på hele projektet.

Kontakt​

Krøyer Byg

CVR: 30381122

Sallingvej 41, kld.

2720 Vanløse

​Telefon: 40 85 61 02

E-mail: kroyerbyg@kroyerbyg.dk